Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Кандидати за народни представители от ГЕРБ се срещнаха с културни дейци

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ Нено Влайков и Аксения Тилева се срещнаха с културни дейци в Казанлък. „Културата, изкуството и образованието вървят ръка за ръка. Законите, трябва да отразяват виждания на всички, които се занимават и с културна и с образователна дейност.

Закон за насърчаване на научните изследвания, Закон за висшето образование, Закон за предучилищното и училищното образование - са само малка част от предлаганите законодателни инициативи и промени в предизборната програма на ГЕРБ. Припомнете си през последната година и половина, как станахме свидетели на хаос в държавата. Станахме свидетели на едно правителство, което нямаше необходимия авторитет, за да представи България пред света. Защо при кабинета Борисов, проблем с охраната на паметника на връх Шипка, нямаше. Защото, както Вежди Рашидов, така и останалите министри, заемаха постовете си, поради високия си професионализъм. И точно техният професионализъм, бе гарант за авторитетa на правителството на ГЕРБ. По този начин вратите в целия свят, бяха отворени за България. Сега е време всички, ние да осъзнаем, че без стабилно управление, няма нито адекватно образование, нито адекватна културна дейност, нито адекватно здравеопазване. За това ние от ГЕРБ ви предлагаме програма за стабилна България. И ако подкрепите тази програма, гласувайки за нас на 5 октомври, ние ви обещаваме, че ще работим за да сменим задкулисието с прозрачност, арогантността с отговорност, хаоса със стабилност, некомпетентността с експертиза, нерешителността с воля.“ – бяха категорични в изказванията си двамата кандидати за народни представители от ГЕРБ.
На срещата присъстваха представители на различни културни направления - художници, фотографи, театрални дейци, хора занимаващи се с библиотечно и читалищно и музейно дело, любители и професионалисти на танцово изкуство, музиката и други.
След тази среща кандидат-депутатите от ГЕРБ Нено Влайков и Аксения Тилева се срещната и с мюсюлманската общност в град Крън, където също представиха програмата на ГЕРБ за стабилна България.

Пресцентър на ГЕРБ - Казанлък

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж