Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полски визити

Девет представители на  Младежки център за развитие „ Взаимопомощ“   бяха на посещение в полските градове Краков и  Закопане, в рамките на проект  със спортна тематика. Председателят на организацията Мария Славова  поясни, че   по време на подобни срещите са разисквани  алтернативи на спортни дейности. Неслучайно Закопане е един от домакините на международната среща, тъй като той  е един от известните туристически центрове в Полша, където се случват различни спортни събития.

Това не е първият съвместен проект на българските и полски младежи. През миналата година бе реализиран такъв проект в Белица, съвместно с НЧ „ Възродена Искра“  в Казанлък.

Мария Славова коментира още, че има различни проекти и различни организации, с които си партнира „ Взаимопомощ“. По линия на тези партньорства част от  международните доброволци, които идват в Казанлък работят в Дневния център за деца с увреждания в града и в двата дома за стари хора. Организацията възнамерява да кандидатства с нов проект през февруари 2015 година за трима международни доброволци, които да работят в Домовете за стари хора.  Желание за това са изразили и самите директори на социалните институти в Казанлък.

http://youtu.be/OcWOxni9Jfo

http://youtu.be/nxcxRehAkPo

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: