Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Младежка библиотека за специализирана литература създават в Казанлък

Младежи от две казанлъшки организации стартират интересна кампания - създаване на ,,Младежка библиотека“ в Младежки дом – Казанлък, със специализирана литература, която не може да се намери в библиотеките.
Младежки общински съвет- Казанлък и СНЦ ,,Зелена светлина в България“ отправят призив към хора, които биха могли да дарят ,,труднодостъпни книги“- (български и чуждоезикови) на различна тематика - образователни, исторически, биографични, техническа литуратура и др. Идеята е Младежката библиотека да се ползва от всички, които посещават офиса на младите хора в Младежкия дом, и книгите, които се съберат, да им помагат да се развиват в областта, която са избрали.

Първите  дарения от книги ще направи младият казанлъшки изобретател Георги Чипов, който ще проведе семинар в Младежкия дом на 13 април 2015 г. от 18.00 часа.

Инициативата се провежда със съдействието на Община Казанлък и ОБ ,,Искра“, а всеки, който желае да дари книги, може да направи това в Младежки дом - Казанлък, ул. „Капрони“ № 1И.Пресцентър Община Казанлък

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: