Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Балетна формация „Грация“ гостува в Толиати

Делегация от град Казанлък начело с общинския съветник Моника Динева, зам.-председател на Постоянната комисия по здравеопазване в Общински съвет-Казанлък, и представителна група на БТЦ „Грация“ с ръководители Алла Ангелова и Юлиана Ангелова са на посещение в побратимения на Казанлък руски град Толиати. Известният казанлъшки балетен състав е подготвил специална програма и ще участва в съвместен концерт с руската хореографска школа „Мая Плисецкая“, посветен на 70-годишнината  от края на Втората световна война.
Руската школа се представи изключително ярко и атрактивно по време на миналогодишния Фестивал на розата и по-специално в Международния фолклорен фестивал. Сега казанлъшката балетна школа връща визитата в Толиати, като очакванията на педагози и участници е да бъдат обменени практики на обучение и представяне на международни форуми и конкурси.

Тази година е юбилейна за двустранните отношения между Казанлък и Толиати. Навършват се 20 години от подписването на Договора за дружба и сътрудничество между двата града. Дейностите по обмена на танцовите състави е съгласно Протокол за сътрудничество за 2015 г., подписан от кметовете на двата побратимени града през месец март.Пресцентър Община Казанлък

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж