Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


„Направи добро и предай нататък продължава…

Цветан Ганев: „Без значение какъв ще бъде изборният резултат аз се ангажирам инициативата „Направи добро и предай нататък” в Крън да продължи.”

Кандидатите на БСП лява България за кмет на Община Казанлък, кандидатите за общинските съветници и кандидатите за кметове по населени места продължават с инициативата, която поеха в началото на предизборната кампания „Направи добро и предай нататък.”

Приятели на доброто се събраха за пореден път в най-новия град в Общината - Крън на благотворителна кулинарна изложба. За по-малко от час от продажбата на кулинарни вълшебства, приготвени от сръчните ръце на крънски домакини се събраха над 500 лева.

Средствата ще послужат, за да се помогне на 2-годишната Зинка Румянова Пенчева. Зинка има проблеми с опорно-двигателната система и се нуждае от спешна операция, за да може да проходи. Набраните средства от благотворителната вечер са необходими на семейството на двегодишното слънчице за болничното лечение и следболнично възстановяване.

Организатор и инициатор на благотворителната кулинарна изложба е кандидатът за кмет на град Крън Цветан Ганев.

„Зинка е от ромски произход и заслужава да има нормално детство – да тича, да играе, да прави лудории. Няма значение какъв цвят на кожата имаш, каква религия изповядваш важно е да бъдем хора.”, заяви по време на благотворителната вечер Цветан Ганев.

Днес - 22 октомври Зинка навършва две години. Тя ще посрещне своите гости с чудесна торта, която бе част от кулинарните вълшебства на крънските дами. Тортата бе закупена и подарена на слънчевата Зина за рождения й ден.

Ден преди благотворителната изложба, по инициатива на кандидата за кмет на Крън Цветан Ганев и кандидата за общински съветник от листата на БСП Корнелия Владева, бе ремонтирана част от покрива на НЧ „Цвятко Радойнов – 1885” в Крън. Инициативата е част от кампанията ни "Направи добро и предай нататък" и се проведе със съдействието на читалищното настоятелство в града.

„Участвахме и в организираното от читалищните работници есенно почистване на региона около сградата. Искрено се надяваме нашата инициатива да допринесе за още по-пълноценното използване на тази културна институция и за привличането на много млади хора, които да прекарват свободното си време ползотворно и приятно. Аз съм учител, работя с млади хора и знам, че те имат нужда от това. Като общински съветник ще работя в тази насока - да създадем условия на младите хора да останат тук, защото те са бъдещето на България”, каза Корнелия Владева.

След разширение на камерната зала на читалището, остана незакрито покривно пространство. Благодарение на Цветан Ганев, Корнелия Владева и кандидата за кмет на Община Казанлък Николай Терзиев покривът беше покрит с ЛТ – ламарина и беше поставен чисто нов улук.

„Щастлива съм, че успяхме да покрием покрива и да съхраним суха камерната зала. Тези ремонтни дейности беше изключително важно да се случат сега преди зимния сезон. Ние кандидатите за общинските съветници на БСП не даваме празни обещания, ние просто работим за отстраняването на проблемите. Ние работим за хората!”, каза Корнелия Владева.

„Без значение какъв ще бъде изборният резултат, аз се ангажирам инициативата „Направи добро и предай нататък в Крън да продължи. Инициативата ще продължи с редица акции, с които ще помагаме на хора, ще градим Крън такъв, какъвто го искаме. Защото бъдещето е в наши ръце!”, категоричен бе Ганев.

Той съобщи, че следващото добро ще бъде организирано в навечерието на Коледа.

„Гласувай на 25 октомври с №26 в интегралната бюлетина за кмет на Община Казанлък, за кмет на населени места и за общински съветници.” , призова Цветан Ганев

Предизборен щаб на БСП лява България

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: