Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


БСП-Казанлък: „Това е бюджет на продажбата”

Днес на заседание на Общинския съвет на Казанлък с 28 гласа за бе приет Бюджета и Инвестиционната програма на Община Казанлък за 2016 г.
„Общинските съветници на Българската социалистическа партия няма да подкрепим бюджета на първо четене, а ще гласуваме с въздържал се.”, заяви от трибуната на местния парламент председателят на групата съветници на БСП и лидер на социалистите Николай Терзиев.


„Бюджетът, които ни е представен от Общинска администрация отново залага на увеличението на собствени приходи и водещото в него е продажбата. Удвояваме  приходите от продажба на земеделска земя. Винаги сме заявявали, че искаме нашата земя да я направим инструмент да носи приходи, а не просто продажбата й. Такова предложение не виждаме, а отново виждаме само продажба”, заяви още Терзиев.

Терзиев разкритикува намаленото финансиране на спортните клубове и спортния календар, намаление на финансирането на културния календар.

„ Зрее един проблем, който трябва да бъде разрешен и той трябва да бъде разрешен от нас и той се нарича общински театър „Любомир Кабакчиев”.”

Терзиев подчерта, че групата на БСП ще внесе своите предложения за промени и на разглеждането на Бюджет 2016 на второ четене ще запознае с тях и местния парламент.

БСП ще подкрепи местните  данъци и такси тази година да не бъдат увеличавани и новото предложение на д-р Иванова за създаването на фонд за подпомагане на лекари специализанти, който ще бъде в пълна подкрепа на нашите медицински специалисти.

Общински съвет БСП Казанлък

 

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: