Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Още с първия спектакъл, поставен от Димитър Кабаков театър „Любомир Кабакчиев“ печели международни овации

театър „Любомир Кабакчиев“ печели международни овации
На 8-мия интернационален фестивал „Моноакт“ в град Печ – Косово, моноспектакълът на Васил Дуев „Всичко на масата“  бе представен на 28.06.2016 и спечели Голямата награда за най-добро представление. театър „Любомир Кабакчиев“ печели международни овации

Публиката на 14-тия международен фестивал „Актьорът на Европа“ в град Ресен, Македония гледа спектакъла на 9.07.2016 и той бе отличен с Наградата за сценичен експеримент и иновации.

Казанлъшкият театър  „Любомир Кабакчиев“  получи покани за участие на фестивали в Москва, Тирана, Хърватска и Словакия.

Първата премиера на театър „Любомир Кабакчиев“, след като Димитър Кабаков пое ръководството му, беше моноспектакълът на Васил Дуев „Всичко на масата“, по текстове на Чарлз Буковски, с режисьор младата Ана Батева. Той бе показан на 11 май на сцената в град Битоля, Македония, по време на 18-тия международен фестивал на Монодрамата. Там спектакълът получи първите високи оценки и покани за участие в други международни театрални форуми.

Премиерата в Казанлък бе на 27-ми май, 2016 г. в салона на Читалище „Искра“ и премина под заслужените аплодисменти на казанлъшките любители на театралното изкуство.

Пресцентър на община Казанлък

театър „Любомир Кабакчиев“ печели международни овации

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: