Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Борис Кърчев и спортистите на Казанлък посадиха Гора на спорта

РЕАЛНИ РЕШЕНИЯ с № 11 ПП „ГЕРБ”,  преференция 2 за КАЗАНЛЪК

Близо 40 декоративни дървета посадиха днес на Първа пролет треньори и спортисти от казанлъшките спортни клубове, заедно с кандидатите за народни представител от Казанлък Борис Кърчев и Йоана Йончева – Фильова. Декоративната Гора на спорта, в която ще израснат два вида ясен, брези и чинари е разположена до фитнес-площадката‚ южно от Стадион „Севтиполис“.

 

 

http://youtu.be/Xl41sPQ0I3E

Свое дърво посадиха с помощта на Борис Кърчев пара-олимпийският златен медалист на България Ружди Ружди и треньорът му Радостин Тодоров, заедно с колегите си от двата клуба по лека атлетика, треньорите на двата клуба по карате, ММА, таекуондо, двата клуба по спортни танци, клубовете по стрелба с лък, борба, баскетбол, шахмат, художествена гимнастика, туристическото дружество и автомобилистите.

Всеки клуб пое грижа както по засаждането, така и по отглеждането с внимание и любов на своето дърво. Сред най-активни с помощ и мъдри съвети бяха опитните спортуващи в третата възраст от клуб „Белите рози“, които се включиха с над 20 свои представители в пролетния празник. 

Всички казанлъшки спортисти се отзоваха с радост на поканата и инициативата на кандидата за народен представител Борис Кърчев,  с когото повечето треньори и спортисти се познават лично и от близо. В своите кампании за подкрепа на каузите на Казанлък и талантливите деца през годините, Борис Кърчев е откликвал неведнъж и с широко сърце в помощ на спорта на Казанлък.

Сега, като кандидат за депутат, Борис Кърчев поставя модернизацията на спортната база в Казанлък сред своите първи задачи за Народното събрание. Самият той е активен спортист и съпричастен отблизо към казанлъшкия спорт.

Борис Кърчев се ангажира да работи активно за осигуряване на финансиране и изграждане на професионален футболен стадион в Казанлък, отговарящ на изискванията за I и II лига и за преустройство на Колодрума в модерна многофункционалана спортна зала, включително за колоездене и провеждане на културни събития, спектакли и концерти.

“Моя лична идея, мечта и кауза за работата ми в Парламента е осъвременяването на ски-инфраструктурата на връх Бузлуджа, така че Казанлък да стане и зимна туристическа дестинация,“ сподели Борис Кърчев.

“Моя лична идея, мечта и кауза за работата ми в Парламента е осъвременяването на ски-инфраструктурата на връх Бузлуджа, така че Казанлък да стане и зимна туристическа дестинация,“ сподели Борис Кърчев. Той честити Първа пролет на всички казанлъчани и спортисти и благодари за отделеното време и съпричастност на казанлъшките спортни клубове.

Галерия снимки: 21.03.2017 - Борис Кърчев и спортистите на Казанлък посадиха Гора на спорта


Гласувайте!
Борис Кърчев, № 11 ПП „ГЕРБ” и преференция 2


ПП ГЕРБ
Парламентарни избори 26 март 2017 г.

купуването и продаването на гласове е престъпление


 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж