Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Царица Роза 2017 е Цветелина Илиева

Царица Роза 2017 е Цветелина Илиева

Красивата абитуриентка от НУПИД „Академик Дечко Узунов“ бе избрана измежду 21 красиви девойки на Казанлък на блестящ конкурс – спектакъл тази вечер в Дома на културата „Арсенал“ в града. Високопоставеното и неподкупно жури оцени красотата на Пламена Желева от ПХГ „Свети Свети Кирил и Методий“ като първа подгласнича на Царицата и Ванеса Цветкова от СУ „Екзарх Антим I“ като втора.

http://youtu.be/lWQKLjq_hzM

„Не мога без рисуване и ще продължавам да творя!“, каза на представянето си като момиче с характер Цветелина и заяви, че иска да се развива като илюстратор, а след победата положи царска клетва „да носи короната с достойнство и гордост“.

Царица Роза 2017 е Цветелина Илиева

7-членното жури, чиято неподкупност традиционно гарантира японският посланик в България бе председателствано от Николай Ибушев, почетен гражданин на Казанлък и генерален директор на „Арсенал“АД, с участието на временно управляващия Посолството на Япония в България Сусуму Уеда, извънредния и пълномощен посланик на Република Азербайджан Нейно Превъзходителство Наргиз Гурбанова и родените в Казанлък Дизайнер на годината и носител на „Златна игла“ Мариела Гемишева, поп певицата и писател Светла Иванова, популярното лице от модния подиум Лора Георгиева, носителка на Короната на Царица Роза 2007 и професионалният фотограф Макс Буковски.

Царица Роза 2017 е Цветелина Илиева

Царица Роза 2017 е Цветелина Илиева

Под домакинството на Кмета на община Казанлък Галина Стоянова тържествената церемония уважиха Негово Високопреосвещенство Старозагорски митрополит Киприан, народни представители от Старозагорски избирателен район, много високопоставени лица, близки и приятели на хубавиците, жители и гости на града.

Обичаните водещи Александър Кадиев и Катето Евро чаровно напътстваха зрителите в залата и кандидатките във вълнуващото приключение на трите официални дефилета – спортно облекло, модернизирани фолклорни носии и класическия финал с официални рокли.

Всички момичета наситиха атмосферата на празничната вечер с обаянието на младежката искреност и оптимизъм, на елегантността, интелигентността и красотата. С общата си мечта за повече добрина и за Казанлък като модерен европейски град. Те получиха много подаръци от японските приятели на града и местния бизнес.

В поздрава си към красавиците и гостите на празника Галина Стоянова подчерта: „Традициите са това, което предаваме напред.“ и акцентира забележителните за 2017 година събития, които предстоят в богатата програма на Фестивала на розата: „Пожелавам на всички много феерични и красиви празници!“, каза тя и благодари на дарителите, на момичетата, които правят празника толкова красив, на всички, които носят празничните дни в Розовата долина в сърцата си.

За визията на кандидатките за Короната професионални грижи положиха специалистите от „Стенли Стайлс“ и гост стилистите от италианската „Фанола“. Те и много други представители на местния бизнес отличиха своите фаворитки със щедри подаръци.

Всеотдайна на сцената беше група „Ice Cream“, упорито търсени в интернет пространството заради свежите хип-хоп песни. Те подкрепиха на живо дефилетата на хубавиците, а докато журито направи своя тежък избор, майсторски забавляваха зрителите в залата с любими техни хитове.

Празничната вечер даде заявка за вълнуващи предстоящи дни в Казанлък, благодарение на изисканите струнни изпълнения от „Квартетът“, посрещането още на входа от смесен камерен хор „Севтополис“, Вокална група „Искрица“ с ръководител Стефка Денева, Балетна танцов център „Грация“, с ръководители Алла и Юлиана Ангелова, напътствията на хореографите Гергана Начева и Ваня Минчева.

Пред първите гости на Празника на розата 2017 кметът на общината Галина Стоянова обеща: „И тази година ще направим така, че Празниците на розата да останат с нещо значимо и запомнящо се!“.

http://youtu.be/QVEOWmZ05j8

Най-очакваното събитие в Казанлък за 49-та Царица Роза премина в наситени с емоции забавления за публиката от входа към залата до самата зала, от динамичната сцена и треската на момичетата зад нея до края на шоуто. С дъжд от над 500 цветни балона и десетки фойерверки финалът на вечерта даде началото на 114-тия Фестивал на розата, с незабравим аромат на розов цвят.

Пресцентър на община Казанлък

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж