Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

В събота ще се проведе Националния детски конкурс – рецитал „С обич към България“!

„С обич към България“ -Национален конкурс -рецитал

Над 150 участници от цялата страна ще премерят талант в рамките на съботния ден пред компетентно жури в Казанлък, за да бъдат отличени най-добрите. От 10:00ч. до представянето и на последния участник паралелно патриотични стихотворения ще звучат в залите на Художествена галерия – Казанлък, където ще рецитират по-малките таланти и Културно-информационния център на ул.“Искра“№4, където ще се изявят по-големите кандидати за наградата.
Със заповед на Кмета на Община Казанлък Галина Стоянова са сформирани две комисии, които ще оценяват представянето на децата в две възрастови групи: до 10-годишна възраст и над 10 години и от тях ще бъдат отличени победителите.

В състава на комисиите участват представители на Министерство на отбраната, и културни институти на Община Казанлък – библиотека, музеи, театър.

Първият по рода си национален конкурс на Община Казанлък „С обич към България“ се провежда под патронажа на вицепремиера и министър на отбраната Красимир Каракачанов Община Казанлък и НПМ „Шипка – Бузлуджа“.

Пресцентър на община Казанлък

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж