Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Фотографи от Панагюрище с изложба в Казанлък

Фотографи от Панагюрище с изложба в Казанлък

Удивителни фото-картини от Африка, Южна Америка, Азия и Европа, запечатани през обектива на автори от Панагюрище, подрежда Музеят на фотографията и съвременните визуални изкуства в Казанлък.

Новата изложба се открива на 6-и март от 17.30 часа вечерта. Съвместната фото-изложба обединява работи на членове на „Фото клуб Панагюрище“. Клубът е създаден преди три години от група ентусиасти, верни на идеята, че фотографията е изкуство и страст, която запечатва прекрасни мигове и красиви гледки. Именно такива мигове и гледки, ще покажат в Казанлък авторите - Костадин Костадинов, Спас Узунов, Николинка Дееничина, Манол Кроснаров, Николай Николов, Диана Дееничина, Ани Лазарова и Гeорги Гечев. Изложбата им носи името “Светът през обектива на панагюрски фотографи“. Премиерата на експозицията, която сега ще се види и в Казанлък, е през 2017-а година в залите на Историческия музей  в   Панагюрище и се посреща с голям интерес от местните ценители и посетителите на културния институт в града. Сбирката, която се открива сега в единствения у нас Музей на фотографията, е обогатена с нови, непоказвани фотоси.    

„Фото Клуб Панагюрище” е регистриран като сдружение с нестопанска цел за развиване, насърчаване и популяризиране на фотографията като вид изкуство. В духа на идеята, членовете на сдружението, организират фото пленери  по различни екзотични кътчета в страната и чужбина.
Изложбата в Казанлък ще може да се види до 19-и март тази година.

ПЦ „Музей на фотографията и съвременните визуални изкуства“ – Казанлък

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж