Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Нови успехи за малките художниците

Нови успехи за малките художниците  към ОДК „Св. Ив. Рилски” – Казанлък

Успехите на децата от школа по изобразително изкуство „Живопис” с ръководител Галя Иванова към ОДК „Св. Ив. Рилски” – Казанлък  продължават да ни радват. От Националния конкурс „Моите детски мечти” – организиран от НДД – София, в раздел рисунка, на трето място се класира Ивайло Радостинов Бонев – 14г. 

Церемонията по награждаването се състоя на 22.02.2018г. в Националния дворец на децата в гр.София. С това отличие Ивайло получава право да кандидатства по Програмата за мерките за закрила на деца с изявени дарби за присъждане на стипендия.

От участието си във Второто детско международно състезание „Магията на приятелството” - Баку, школа „Живопис” завоюва поредното отличие. Малина Георгиева Иванова на 17г. е отличена с второ място. Организатори на състезанието са Министерството на образованието на Република  Азербайджан и Детският творчески център в партньорство със Съюза на артистите и Държавната академия по изкуствата на Азербайджан. Наградата пристигна във Външно министерство, които поздравиха казанлъшките деца, представили достойно България.  Децата от Школата рисуваха за второто издание на конкурса, на тема „Обичаи и  традиции на моята страна”.

Нови успехи за малките художниците  към ОДК „Св. Ив. Рилски” – Казанлък

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж