Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

@Спици и бодли 2018

На 12 - 13 Май гр. Казанлък ще бъде домакин на планинското велосъстезание и маратон @Спици и бодли 2018 за трета поредна година. Програмата започва с лятно кино в Петък, 11 Май, а същинското състезание ще се проведе на 12 Май 2018 г.

Третото издание на състезанието по планинско колоездене и щафетно бягане „Спици и бодли“ ще се проведе на 12-ти май 2018 г. Старт/Финалът отново е в Казанлък, от където трасето продължава в полите (а после и в по-високите части) на Стара планина.

ЗА КОЛОЕЗДАЧИТЕ: Трасетата традиционно ще бъдат две - късо (37 км) и дълго (47 км). Имайте предвид, че разликата между двете трасета е не само в дължината, но и в трудността, затова препоръчваме дългото трасе за състезатели с повече опит в планинското колоездене :)

ЗА БЕГАЧИТЕ: Запазваме формата на щафетно планинско бягане по трасе с общо разстояние 37км, разделено на две почти съвършено равни половини чрез най-старата и доказана измервателна система - на око :). В щафетата могат да участват всякакви двойки (мъже, жени, смесени), а класирането ще бъде общо за всички бегачи. Щафетата се предава в село Горно Изворово.

Преди, по време и след състезанието ви очакват обичайните заподозрени - хапване, пийване, лежерни занимания в хамаци и не-дотам лежерни демонстрации на различни активности на открито. Вечерта - парти, с музика и танци. Ето още малко подробности

РЕГИСТРАЦИЯ ЗА СЪСТЕЗАНИЕТО И ЗАКУПУВАНЕ НА БИЛЕТИ - www.spici.spk.bg

Може да наемете колело за състезанието, като заявите желаното от вас колело тук - https://docs.google.com/spreadsheets/d/19XLEgirNifUhHL9pMRvPUMdBCWDz4gw0m_TBvo2T0_k/edit#gid=960753408

Може да закупите билети в BAZE или Делфинчето в гр. София.

– Откриваме с лятно кино на 11-ти май вечерта.

– На старт/финала ще бъде обособен палатаков лагер, тъй че всеки е добре дошъл да пренощува там още от петък вечерта (11-ти май)

– По време на цялото събитие, приятелите ни от Посоки / Directions ще се грижат никой да не остава гладен или жаден.

– В близост до лагера има тоалетни и течаща вода, които да си ползвате на воля.

Партньори ни на Спици и бодли 2018 - Stenata, harmonica organic foods, Doppelherz Bulgaria, Bike Center, OSHEE Bulgaria, Sopharma, BAZE, Shushon, Български Държавни Железници - BDZ, Община Казанлък-Долина на рози и траки, Benjamíssimo 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: