Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


БСП срещу БСП или Игричките на едни Социалисти срещу .... Има какво да се види от пресконференцията

09.05.2018 - ОБС на БСП Казанлък

От „Позитано“ 20 на 12 май е планирана общинска конференция с цел отстраняване на досегашния председател Станимир Стефанов и настоящото ръководство на ОбС на БСП в Града на розите, и респективно избор на нови ръководни кадри, угодни на силните на деня в червената партия.

Дни преди общинската конференция от ОбС на БСП – Казанлък, съобщиха за организирана атака срещу тях и отделни основни партийни организации (ОПО), които подкрепиха искането депутатът Драгомир Стойнев да бъде отзован като ръководител на партийните структури в Старозагорска област.

От ОбС на БСП – Казанлък, припомниха и хронологията, довела на конференцията, в която социалисти ще се изправят срещу социалисти. Повратният момент е на 24 февруари 2018 г., когато на заседание на НС на БСП се взема решение за предсрочна кампания „отчети и избори“ в БСП – Казанлък. За целта е прочетен доклад на т.нар. работна група, сформирана през 2017 г. за проверка на организационното и финансовото състояние на Казанлъшката партийна организация. „В този доклад имаше подвеждаща и невярна информация. Това, което се представя като лошо организационно състояние, всъщност е добре организирана атака срещу ОбС на БСП – Казанлък, и председателя Станимир Стефанов.

Над 350 социалисти подкрепиха декларация на ОбС на БСП – Казанлък, която и до днес остава нечута, а самият проблем според един от най-старите казанлъшки социалисти Георги Захариев е Корнелия Нинова: "В своя 62 годишен партиен стаж, такъв политически фарс на едно висше партийно ръководство аз не съм наблюдавал. Имало е грешки, имало е неверни решения, но чак до тука да се стигне, за което персонално обвинявам г-жа Корнелия Нинова". И още интересни факти относно Игричките на едни Социалисти срещу други в пресконфернцията:

http://youtu.be/kXh8FTJJil4

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: