Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Юрий Корнов от Пловдив е поредния печеливш от Лотарията с касови бележки на НАП

Юрий Корнов от Пловдив е поредния печеливш от Лотарията с касови бележки на НАП

Юрий Корнов от гр. Пловдив е поредният седмичен късметлия в Лотарията с касови бележки на НАП. Наградата, смартфон с 8-мегапикселова предна камера, бе връчена от г-н Венелин Найденов директор на ТД на НАП Пловдив. Телефонът бе спечелен с касова бележка от ежедневна покупка на хляб в супермаркета за 3,56 лв.

Г-н Корнов научил за играта от съпругата си през месец януари тази година и от тогава е активен участник, като до сега е регистрирал над 600 касови бележки.  „Със съпругата ми подкрепяме Лотарията, защото тя насърчава всички нас, да покажем своята отговорност и ангажираност към държавата, като изискваме касовите си бележки“, бе коментарът на г-н Корнов по повод участието му в играта.
Следващата седмична награда ще бъде изтеглена на 16 юли в сутрешния блок на bTV, малко преди 09:00 ч. Седмата месечна награда, която е 2000 лв., ще бъде изтеглена също на 16 юли, отново в ефира на bTV.

Тази година късметлиите в играта на данъчните ще бъдат обявявани не само на официалния интернет сайт на Лотарията – kasovbon.bg, но и на специално създадената във Facebook страница https://www.facebook.com/kasovbon/. В социалната мрежа потребителите могат да следят последните новините около играта, както и да задават своите въпроси.

В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg.  Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.

информация: Елена Манолова

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж