Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Служител от НАП Пловдив установи иновация в подаръците за Рожден ден

Служител от НАП Пловдив установи иновация в подаръците за Рожден ден
319 339 980 лева просрочени данъчни и осигурителни задължения са постъпили по набирателната сметка на ТД на НАП Пловдив за първите шест месеца на 2018 г. Отчетен е ръст с близо 41 млн. лв. спрямо същия период на предходната година. Ръководството на Дирекцията е провело 583 срещи с длъжници, които имат просрочени задължения в размер над 50 000 лв. в резултат, на които 52 от задължените лица/ЗЛ/ са погасили изцяло задълженията си и 495 ЗЛ са платили към бюджета близо 29 млн. лв.
Личните срещи и телефонният контакт с длъжниците на приходна агенция се налагат като бърз и ефективен метод за насърчаване на доброволното изпълнение на просрочените данъчни и осигурителни задължения.
Иновация в плащанията на задължения, администрирани от НАП откри служител от ТД на НАП Пловдив. Пловдивчанин поднесъл своя оригинален подарък по повод рождения ден на свой познат, под формата на частично заплатена сума от общите му задължения. Интересният факт е констатиран от публичен изпълнител от дирекция „Събиране“, при изготвяне на справка за просрочени задължения. Плащането е извършено по банков път, а като основание за извършеното плащане е посочено „HAPPY BIRTHDAY“.
По този повод от офисът на НАП в гр. Стара Загора напомнят, че чрез инсталираните през месец февруари 8 устройства ПОС терминали на ул. „Кенали” 1, всеки може да заплати задълженията си бързо, лесно и без такси. Услугата е достъпна само с лична банкова карта на извършващият плащането. Възможно е той да заплати и чуждо задължение, само в случаи, че при извършване на плащането е запознат с точната сума и вида на задължението на лицето.

информация: Елена Манолова

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж