Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Мария Славова стана Председател и на АРМДОБ

Мария Славова стана Председател и на АРМДОБ

Казанлъчанката Мария Славова-Председател на МЦР-Взаимопомощ е вече Председател и на учредената през март 2018 г. и официално регистрирана в агенцията по вписванията асоциация на работещите с младежи и доброволци организации в България (АРМДОБ).

http://youtu.be/8oDJuA2jj14

Мария Славова стана Председател и на АРМДОБ
Асоциацията се състои от 13 неправителствени организации от София, Бургас, Стара Загора, Мадан, Казанлък, Велико Търново и Сливен, обединени от обща кауза- да подпомага организации, работещи с младежи и доброволци, и да представлява браншова организация.

Учредителите на организацията се основават на принципите залегнали в  Европейския корпус за солидарност и основните ценности: доброволчество, свобода, равенство, толерантност, солидарност
Основната идея на асоциацията е да представлява интересите на организациите работещи с младежи и доброволци с цел постигане на по-високо качество, ефективност и позитивен социален ефект на тяхната работа, извеждайки на преден план значението и важността на младежките работници и доброволчески организации, тяхното развитие и участие в обществено-политическите процеси, за да осигурява ефективен структурен диалог и подобри работната среда на организациите чрез сътрудничество със съответните заинтересовани страни и институции, взимащи решения в младежката и доброволческа политика. За подобряване на средата, в която работят НПО в България, за подобряване комуникацията с гореспоменатите заинтересовани страни и институции, основани на ценности като коректност, професионализъм, равнопоставеност на организациите в международен аспект, спазване на закона и правата на организациите и работещите в тях личности.

Мария Славова стана Председател и на АРМДОБ

Въпреки краткия срок на създаване в асоциацията имат желание да се присъединят още 5 организации, като представителността от национален характер ще се увеличи с гр. Нова Загора, Плевен, Пловдив и Варна.

Всяка организация, която има желание да се присъедини към асоциацията и да получи повече информация може да се свърже с екипа на е-майл: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
Мария Славова стана Председател и на АРМДОБ

 

Казанлък инфо:


Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: