Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Инициатива „Без пари“ ще се проведе на 28.10.2018 г. от 10:00 до 15:00 ч.

Инициатива „Без пари“ ще се проведе на 28.10.2018 г. от 10:00 до 15:00 ч.

Сдружение с нестопанска цел „Младежки център за развитие-Взаимопомощ” Ви кани да се включите за втори път за 2018 г. в инициативата „Без пари“, която ще се проведе на 28.10.2018 г. от 10:00 до 15:00 ч. в офиса на сдружението на ул. „Искра“ 22 в Казанлък (срещу читалище Искра“). Идеята е всеки да донесе неща, които не са му необходими и са запазени, но могат да бъдат полезни на някой друг. Ако пък нямате такива, но искате да се възползвате от това, което друг е оставил сте също добре дошли! Вещите, които можете да донесете са дрехи, обувки, техника, ел. уреди и други подобни, полезни и запазени неща. Дори и да нямате такива, можете да се запознаете с доброволците на „Младежки център за развитие-Взаимопомощ” и „НДР-Седянка“ и да им помогнете в сортирането на вещите.

Инициативите се провеждат в рамките на кампанията “Time to move 2018“, за която можете да прочетете повече на сайта: https://timetomove.eurodesk.eu/bg/.

Кампанията “Time to move 2018“ цели да представи хилядите възможности за участие в международни проекти, за пътуване из Европа или за придобиване на ценен опит за бъдещо професионално развитие. Всички събития и дейности се реализират от експертите от мрежата Евродеск, които са винаги готови да ви съдействат да намерите онази възможност или проекти, които най-добре отговарят на нуждите ви. В България има няколко Евродеск точки, като едната е в офиса на МЦР-Взаимопомощ в гр. Казанлък.

По време на инициативата можете да донесете и пластмасови капачки за кампанията "Капачки за Казанлък", която ще стартира в началото на ноември 2018 г.!

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: