Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

По обвинителен акт на Районна прокуратура-Казанлък е осъден 32-годишен мъж, на три години затвор, за управление на автомобил без съответното свидетелство

Съдебна Палата - Казанлък

По обвинителен акт на Районна прокуратура-Казанлък е осъден Ф.М., на 32 г., за това, че на 4.08.2017 г., около 08.25 часа, на разклон за гр.Павел баня, обл. Стара Загора, в едногодишния срок от наказването му по административен ред с наказателно постановление за управление на моторно превозно средство без съответното свидетелство за управление, е извършил такова деяние  - управлявал моторно превозно средство - лек автомобил, марка "Хюндай", без съответното свидетелство за управление – престъпление по чл.343в ал.2 от Наказателния кодекс. Районен съд-Казанлък е наложил наказание на Ф.М. от три години „лишаване от свобода“ при първоначален „строг“ режим и „глоба“ в размер на 1 200 лева.

Ф.М е осъждан многократно, като до момента има 18 присъди за различни по вид умишлени престъпления, като 5 от тях са за престъпления по чл.343в ал.2 от Наказателния кодекс. За периода от 2007 г. до 2017 г. Ф.М. е административно наказван по 27 наказателни постановления за нарушения по Закона за движение по пътищата, основно за липса на правоспособност за управление на моторно превозно средство и други нарушения на задълженията на водачи на пътни превозни средства.

Присъдата подлежи на обжалване и не е влязла в законна сила.

Пресцентър на Апелативна прокуратура-Пловдив

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: