Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Ела да вплетеш енергията си!

Подари си уникален екошал от EVN
Подари си уникален екошал от EVN. Запознай се с EVN Екоплет – забавна машина, на която можеш да си оплетеш уникален шал, карайки колело. Само с няколко завъртания на педалите ще създадеш чиста енергия, с която хем ще се раздвижиш здравословно, хем ще задействаш плетящ механизъм. Мекият шал, който изработиш само за няколко минути, ще ти остане за спомен.

EVN Екоплет ще пътува в няколко големи града в страната. Избери локация и ела да изпробваш велоплетачната машина лично:

  • 9 февруари Мол Галерия, Стара Загора – ниво 0, до Рецепция и Joy Optics 
  • 16 февруари Мол Галерия, Бургас, ниво 1, до Miele и CCC
  • 23 февруари, Мол Пловдив Плаза, ниво 0, до Zara и сладкарница Неделя 
  • 24 февруари, Мол Пловдив, ниво 0, до Dolce Fellini

Твоят шал от EVN Екоплет те очаква! Преждата е от нас – ти само ела и си подари уникално преживяване, ползвайки своята енергия.

Виж как работи EVN Екоплет във видеото.


Free Joomla Extensions

За инсталацията
EVN Екоплет не използва електрическа енергия. Представлява дървена конструкция с вретено и колело, с което ти задвижваш вретеното и така се случва плетачният процес. Ще повъртиш педалите не повече от 5 минути, за да видиш как реално можеш да използваш енергията разумно, а накрая – доволен и усмихнат – да си вземеш шала, който сам си сътворил.

Инициативата е част от ежегодните зимни кампании на EVN България за повишаване на информираността по темата енергийна ефективност. Тази година искаме да въвлечем и теб в каузата. Защото твоята енергия е голяма и искаме да ти помогнем да я преоткриеш.

Подари си уникален екошал от EVN

 

coronavirus.bg