Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Казанлък с представител в евролистата на ГЕРБ и СДС

Казанлък с представител в евролистата на ГЕРБ и СДС
ГЕРБ и СДС представиха кандидатите в евролистата за предстоящия вот и Казанлък получи своето място в нея, след като бе излъчена кандидатурата на Йоана Йончева – Фильова, която членува в Младежката организация на партията в общината.

Казанлък с представител в евролистата на ГЕРБ и СДС
Младата дама, която е майка на трима сина, участва активно в обществения и политически живот в града на розите. През 2017 г. година тя бе кандидат за народен представител от ГЕРБ. Фильова е бакалавър по „Бизнес мениджмънт” от Бостънски университет и магистър „Инженер – технолог” от университета в Бургас „Проф. д-р Асен Златаров”. Йоана Фильова е работила е като офис мениджър във фирма „Екопак“, ръководител на административен отдел във фирма „Екоколект“ и търговски директор на „Рекотуб“ ЕООД.

„Йоана Йончева - Фильова е ново лице за националната политика, но със силно присъствие в местната власт в община Казанлък. Живяла е 10 години в чужбина, но със съпруга си решават да се върнат, да работят и отглеждат децата си именно в България. Йоaна избра Казанлък, да живее в Казанлък, да прави бизнес, свързан с екологията и съответното сепариране на отпадъци”, така заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов представи казанлъшкият кандидат за депутат в Европейския парламент.

„Номинирането на Йоана Йончева – Фильова и решението тя да бъде в евролистата на ГЕРБ и СДС  е голяма чест и признание за общинската структура на ГЕРБ в Казанлък, за цялата ни община. Фактът, че Йоана е част от Младежката ни организация, е нещо много важно за една партия, а именно, че има приемственост, дава се път и на младите. Пожелавам успех, както на нея, така и на останалите ни кандидати за български представители в Европейския парламент, защото страната ни заслужава тезите за европейското й развитие да бъдат представени”,  заяви Галина Стоянова – председател на общинската структура на ПП ГЕРБ в Казанлък.

Йоана Йончева – Фильова е на 15-та позиция в листата на ГЕРБ и СДС с кандидати за европейски представители в Европейския парламент.

Казанлък с представител в евролистата на ГЕРБ и СДС

Представяне на кандидатите на Политическа Партия ГЕРБ и СДС за членове на Европейския парламент:

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: