Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

"Казанлък Волей" стартираха подготвителния цикъл

14 състезателки на "Казанлък Волей" стартираха подготвителния цикъл на стадион "Севтополис" и в спортен комплекс "Багира". Водени от амбициозния и талантлив Иван Чолев, популярната атлетка и треньор Петя Пендарева. От тима с "трикольорките" са Селин Салим и Мария Кривошийска, и ще се присъединят по-късно към лагера в Долината на розите. Част от тима ще са Веси Григорова и Патрисия Йончева, в "Берое" на подготовка във Вършец са Пламена Кораменова, Златена Салабашева и Елина Сандолова.

"Физическа подготовка, лека атлетика, фитнес" са трите занимания в едноразовата част от подготовката на жените в клуба. Възможни са и двуразови занимания, а Пендарева ще се грижи за кондицията на момичетата. Играта с топка е след повече от седмица-две, всички контроли ще бъдат уточнени преди 20 октомври. Именно след тази дата почват и двубоите в НВЛ-жени.

"Очакваме и няколко нови състезателки, както и допълнение в треньорския щаб", допълниха от клуба.

Диян Боюклиев е новият треньор на девойките старша възраст на Марица (Пловдив). Той ще замени на поста Габриела Айшинова-Попова.

Боюклиев за последно водеше женския волейболен отбор на Казанлък Волей (Казанлък). През тази година беше и помощник-треньор на националния отбор за девойки до 16 години.

В клуба работа започна и Миглена Стрезова, която последно работеше в школата на Казанлък Волей. Тя ще помага на Петя Хрисчева в отбора на момичетата до 15 години.

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: