Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


БСП-Казанлък събра бивши опоненти, независими и партийци в единна листа на съгласието

БСП-Казанлък събра бивши опоненти, независими и партийци в единна листа на съгласието

За първи път в повече от 100-годишната партийна история на БСП-Казанлък, левицата влиза в надпреварата на Местни избори 2019 с кандидати за общински съветници не само от различни професии, пол, възраст, религиозно самоопределение, но и с атрактивна политическа лична история.
В състава на листата на съгласието БСП включи свои опитни дългогодишни членове, млади и обещаващи партийци, коалиционни партньори, независими експерти и бивши политически опоненти, като демонстрира готовност да е отворена, като обедини и даде израз на гражданската енергия за реално успешно управление на общината в следващите години.

Левицата събра партийна и гражданска квота в екип, с обща цел – за по-добър живот на казанлъчани.

Водач на листата е кандидатът за кмет – безпартийният капитан III ранг о.р. инж. Стоян Петров. Сред кандидатите са настоящ и бивш депутати, лекар-неврохирург, балкански шампион и европейски медалист, доктор на техническите науки, представител на НПО за защита на животните, експерт по сигурността, спортен мениджър, читалищен деец, .

Една четвърт от списъка на БСП с претенденти за местния парламент са с опит от повече от един мандат като общински съветници, двама са бивши зам.-областни управители, един е  експредседател на Общинския съвет в Казанлък, двама са бивш зам.-кметове, един е бивш шеф на отдел в администрациите на няколко кметове от недалечното минало.

Юристи, икономисти, педагози, инженери, бизнесмени, геолог, ветеринари, оръжейници, строителни предприемачи събира БСП-Казанлък в листата си, регистрирана днес – в Световния ден на мира, за участие в изборите.

„Групата кандидати за общински съветници, всъщност, събра 37 единомишленици и съидейници – ярко съчетание на енергията, вижданията и стремежа на всички за постигане на нов модел на открито, честно и достъпно управление в Община Казанлък “, коментира състава на листата председателят на общинската организация на БСП-Казанлък Румяна Друмева.

Повече информация можете да намерите на страницата на ОИК-Казанлък, тук: https://oik2412.cik.bg/mi2019/decisions/76/2019-09-21

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж