Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Шампион, театровед и оръжейник с докторска степен в листата на БСП за България в Казанлък

Единствена ‚БСП за България“ – Казанлък предложи листа от кандидати за общински съветници –  пълна палитра от професионална експертиза.
Сред  37-те претенденти за местния парламент са хуманен лекар, ветеринари, балкански шампион и европейски медалист по ММА, оръжейник-доктор на техническите науки, представител на НПО за защита на животните, експерт по сигурността, спортен мениджър, читалищен деец, театровед, геолог, социолог, филолог, жепеец, експерт по международни икономически отношения, заети в сектора на информационните технологии, юристи, икономисти, педагози, инженери, търговец, строителен предприемач.

Само в листата на ‚БСП за България“ участва един настоящ и един бивш депутати. Една трета от състава на кандидатите – 11  от тях са с опит от повече от един мандат като общински съветници.

Двама са били зам.-областни управители, един е бил председател на Общинския съвет в Казанлък, двама са бивш зам.-кметове, един - бивш шеф на отдел в администрациите на няколко кметове от недалечното минало.

Водач на листата  е кандидатът за кмет – безпартийният капитан III ранг о.р. инж. Стоян Петров, издигнат от БСП.  

Листата показва поколенческа приемственост  - включени са социалисти с многогодишно членство в партията и членове на младежката организация, коалиционни партньори, представители на гражданската квота и бивши опоненти на левицата от десния политически сектор.

„БСП за България“ с този състав демонстрира готовност, че е отворена за гражданската енергия, която да промени модела на управление в Община Казанлък, белязан от задкулисие, административен рекет и авторитаризъм.

С този екип и безпартиен кандидат за кмет левицата даде сериозна заявка за властта.

„БСП за България“ се явява на местните избори с призива „Да се съберем. Сега! За по-добър живот в Община Казанлък и с бюлетина 56.

Още за БСП - Казанлък:

www.facebook.com/БСП-Казанлък-651784738314713/

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж