Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Компетентност и експертиза в различни сектори и млади хора в листата на АБВ за община Казанлък

Днес АБВ представя, листата с № 14 подкрепена и от представители на ПД Социалдемократи. ПП АБВ отново залага на младите хора те дават перспективата за бъдещето и дават енергията, която ни е необходима. Предлагаме компетентност със наличието на представители на бизнеса, инженери, еколог, психолог, младежки работник, различни специалисти в сферата на автомобилите и безопасността по пътищата. Така важна тема напоследък. Имаме експерти в културата и изкуството.


Ще работим за дългосрочно развитие на екологичните, социални и политики в сферата на контрола в Общината. Това заяви Димитрина Дончева - кандидат за кмет на с. Енина. “Нужно е подобряване на сигурността и контрола по пътищата, осигуряване на екологична среда, привличането на инвеститори за дългосрочно развитие на социалния бизнес, на база природните и културно-исторически дадености в нашата община”.  Това ще ни помогне да преодолеем демографската криза и насърчи младите родители с висше образование.“, посочи Дончева.

Думите и допълни инж. Мария Славова “Важното е да работим за осъществяване на екологични и социални идеи. Предложенията на АБВ са работещи и давам пример с идеята на АБВ за безплатни детски градини и ясли, която вече  е изпълнена в две общини - Раднево и Стрелча. Подкрепяме като Кандидат за кмет на общината г-жа Галина Стоянова, защото е човек с дух и за 8 години като Кмет си изгради авторитет. Разпознаваема е за жителите на Общината, защото е една от нас. Доказала се през годините, че може да бъде добър управленец и вярвам тя е точната кандидатура за кметското място.”

Категорично това беше решението на допитване и сред симпатизанти на партията, коментираха и от ръководството на АБВ в Казанлък, съгласувано разбира се и с партньорите от ПД Социалдемократи. Техни представители в листата ще са Димо Коларов от с. Бузовград и Радослав Гудов от с. Копринка.

В политиката винаги има компромиси, но те не трябва да подменят цялото обещание. Все пак трябва да има връзка между това, което обещаваш и това, което правиш, така че на основните си предложения ние ще държим и по тях компромиси няма как да направим. Затова считаме, че г-жа Стоянова, трябва да остане Кмет и в следващите 4 години.  Ето и първото ни предложение към нея, нейния щаб и всички опоненти в надпреварата: Незабавна среща на Ръководителите на щабове за спиране на Плакатната война. Преди 4 години, тя бе така яростна, че няма как да не подминем въпроса. Защо? Защото днес екологията е световен приоритет и трябва да започнем да работим за приоритетите си!

На определените от общината места дебелината на налепените един върху друг плакати преди 4 години, бе няколко сантиметра. До 15 минути след всяко залепване минаваха от някоя друга партия и слагаха следващия пласт.

Приканваме всички щабове на кандидати за общински съветници и кметове, да не я започват изобщо през 2019 г. Нима някой ще гласува за Вас, само, защото е видял плаката Ви? Не мислим. Но ако е така споделяйте във фейсбук. Затова и декларираме, че няма да залепим плакат на място което не е определено за целта, освен на частни имоти с позволението на собствениците и молим никой да не лепи върху нас. Разбира се ще сложим и по един от двата ни вида плакати на определените със заповед места. Затова, скъпи опоненти, нека незабавно наши представители се срещнат и поговорим. Време е за интелигентни решения! Сега!

Ние започваме работа Сега, не след като ни изберат, а Вие? Считаме, че избирателят е мъдър, ние помагаме в избора! За тези с адрес в община Казанлък ... бюлетина № 14. За тези със социално мислене бюлетина № 14. За тези с екологично мислене, те вече знаят № 14!


 

coronavirus.bg