Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Корнелия Нинова и група „Грамофон“ дават рамо на кандидат-кмета Стоян Петров тази неделя в Казанлък

След повече от десет години лидер на БСП идва в Казанлък на голямо събрание-концерт в подкрепа на кандидат-кмет. Корнелия Нинова – председател на социалистите у нас пристига тази неделя – 13 октомври, в Града на розите, за да изрази подкрепата си за кандидатите за общински съветници, кметове на населени места и кандидата за кмет на Община Казанлък – безпартийният капитан III ранг о.р. инж. Стоян Петров, всички издигнати от „БСП за България“.

В събитието ще се включат депутати, за да засвидетелстват поддръжката си за претендентите за местни органи на властта от казанлъшката коалиция от четири партии и гражданска квота на предстоящите избори на 27 октомври.

Началото на тържественото събрание-концерт е от 18:00 часа в голямата зала на Дома на културата „Арсенал“ при свободно отворени врати за всички партийци, единомишленици и приятели.

В концерта ще участват прочутата казанлъшка група „Грамофон“, набралата скоростна популярност формация от рок-баби Бабсбг и нейният ръководител певецът Стоян Петров.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж