Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Рачо Маринов: „Матьо Андреев е рядко възпитан, ерудиран и умен човек”

Кандидатът от ГЕРБ (№43) за кмет на село Енина Матьо Андреев събра енинци, за да обсъдят заедно различни въпроси, свързани с развитието на селото. В срещата взеха участие и кандидатът за кмет на община Казанлък Галина Стоянова и кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ: Стефан Драганов и Валентин Кралев – и двамата от с. Енина, Радиана Стефанова, Василка Еленкова, Антим Паральов, Елица Ваклинова, Галина Моллова, Десислава Тинева, Генчо Генчев, Мария Иванова.

Те бяха единодушни, че Матьо Андреев, като един добър администратор, има потенциала и визията да работи за енинци със сърце и душа. “Той е скромен и разумен човек, който няма да тръгне срещу никого и, ако може да помогне на някого с нещо, ще го направи”, каза Галина Стоянова. Към нейните думи се присъедини и кандидатът за общински съветник и председател на Общинския съвет Николай Златанов.

Като рядко възпитан, ерудиран и умен човек Рачо Маринов (дългогодишен служител в „Криминална полиция”) определи кандидата от ГЕРБ за кмет на Енина: “Той стъпва по земята, а не „лети” във въздуха”.

На срещата с енинци бе и народният представител от управляващата партия Борис Кърчев. Той обърна внимание на това, че Матьо Андреев е човекът, който ще направи връзката не само между селото и Общината, но и между Енина и Народното събрание.

“Най-важната роля на кмета е да направи сговор. Той трябва да умее да създава общност. Трябва да може да обединява най -недоволните хора с най - доволните, за да могат заедно да стигнат до крайната цел и да я осъществят в името на общото благо на селото”, обобщи Галина Стоянова


Матьо Андреев е кандидат за кмет на село Енина, издигнат от ПП ГЕРБ. Роден e в с.Устрем, oбщина Тополовград, през 1955 г. Семейството му се установява в гр. Казанлък през 1965 год. Завършил е висше икономическо образование – специалност „Финанси и банково право”. В момента е заместник-изпълнителен директор в акционерно дружество в гр. Казанлък. Женен, има двама сина и трима внука.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж