Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Усилието да гласуваме е начинът да отнемем силата на потисниците

Справедлива такса-смет за казанлъчани и бизнеса

Обръщение към всички жители на Община Казанлък на кандидата за кмет инж. Стоян Петров: http://youtu.be/cc0egqAH9zw

Да изслушам хората, с които се срещнах през последния месец, беше много ценно за мен. Остана и много несподелено, което предстои да си кажем. Важното е, че започнахме откровен разговор, в който не спестихте спотаените и натрупани през последните години огорчения, критики и предложения. След срещите се договорихме да се видим отново, за да започнем решаването на задачите и да изпълня ангажиментите, които поех пред вас.

Уговорихме се за честно и открито общинско управление, в което дневния ред задавате вие.

Първата точка от този дневен ред са изборите на 27 октомври.

Само с гласуване можем да изберем новия модел, в който казанлъчани ще решават сами и вече няма да са само свидетели на решения, наложени еднолично.

Някога българите са воювали с оръжие за свободата си и за правото да взимат решения за собствения си живот. И са се вдигали без страх. Рискували са и са успявали.  

Днес е различно – сега бюлетината е нашето оръжие. Имаме възможност за тайно гласуване и възможност да обърнем гръб на страха. Тези, които го налагат са по-изплашени, защото са по-малко от нас и нямат други начини за действие, освен заплахата и принудата.

В тъмната стаичка е решението ни – там сме сами със себе си, там ги няма онези, които ни плашат и там подписваме бъдещето и на тези, които идват след нас, но все още нямат право на глас.

Изборите не създават характер, те го разкриват. През последния месец видях много хора с открит и непоколебим характер. Научих, че незабелязаните от властта хиляди жители на общината ни не са нито безсилни, нито безгласни. Хората не са нито неинформирани, нито безчувствени. Това мнозинство има решаващия глас.

Нека участваме с гласуване на 27 октомври, вместо само да сме свидетели на изборите.

Усилието да отидем до урните е единствения начин да отнемем силата на шепата властници, които разчитат на бездействието и апатията.

Да  заложим на действието, да гласуваме.

Купуването и продаването е престъпление!

Предизборен щаб на БСП за България - Казанлък

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж