Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Антон Антонов (Горно Черковище): Всичко, което съм направил за селото, е с обич за Вас

“Всичко, което съм постигнал за селото ни, съм го правил с Вас и с обич за Вас. Никога не съм делил хората по етнос или партийна принадлежност. Ние всички сме българи и вярвам, че сме създадени, за да съзидаваме. Както моят баща лекуваше Вашите болки над 50 години, така и аз познавам проблемите на селото и съм готов да продължа да ги решавам”, заяви пред горночерковци кандидатът за кмет на с. Горно Черковище, издигнат от ГЕРБ (№43), Антон Антонов. Подкрепа тази вечер той получи и от народния представител от ПП ГЕРБ Борис Кърчев.


“Днес сме тук, за да застанем до нашия кандидат за кмет, който в последните си два мандата се справя много добре, дава всичко от себе си селото да се развива. Антон е наистина добър кмет, но и добър човек. В последните години успя да Ви обедини в името на Горно Черковище”, с тези думи към горночерковци се обърна Галина Стоянова – кандидатът за кмет на община Казанлък и водач на листата с кандидати за общински съветници от ПП ГЕРБ (№43).

С жителите на с. Горно Черковище днес се срещнаха и кандидатите за общински съветници: Николай Златанов, Николай Факиров, Генчо Генчев, Радиана Стефанова, Елица Ваклинова, Красимир Иглев, Стефан Стефанов, Иван Гитев. Пред тях местните заявиха, че са доволни от направените подобрения в селото и изразиха надежда развитието на селото да продължи с кмет кандидатът от ГЕРБ (№43) Антон Антонов.

Сред постигнатото от него в мандат 2015-2019 е:
-        цялостно почистване на р.“Гюрля“;
-        почистване на дерето пред ОУ „Св. Климент Охридски“ - с. Горно Черковище;
-        цялостно асфалтиране на ул.“Ивайло“;
-        преасфалтиране на ул.“Иван Вазов”;
-        преасфалтиране на ул.“Христо Ботев“;
-        денонощно видеонаблюдение;
-        саниране на сградата на кметството;
-        осъществяване на проект за деца до 3 години „Бъдеще за децата“.
-        ремонт на камбанарията на църквата „Св. Архангел Михаил“;
-        ремонт на пода на църквата „Св. Архангел Михаил“;
-        ремонт на покрива и саниране на фасадна стена на НЧ „Отец Паисий-1905“;
-        възстановяване на старата вододайна зона;
-        спечелен и осъществен проект по Национална кампания „За чиста околна среда -2014г.“ на тема „Обичам природата - и аз участвам“ 2018г.“Щастливо детство“.

Антон Дечков Антонов
Кандидат за кмет на село Горно Черковище
Роден е на 13 февруари 1964 година. Завършил е висше образование „Университетска биология” със специализация „Екология” в ПУ „Паисий Хилендарски“ – гр. Пловдив. Бил е учител в ОУ „Св. Климент Охридски“ – с. Горно Черковище. От 2011 година заема длъжността кмет на населеното място.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж