Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Борис Кърчев: Стиснете си ръцете и работете всички за Казанлък!

„С изборните резултати казанлъчани заявиха, че подкрепят посоката на развитие на общината, зададена от кмета и най-голямата група съветници от ПП ГЕРБ. Затова вслушайте се в гласа на казанлъчани и спрете с противопоставянето и уронване престижа на нашия град и община в ущърб на жителите! Стиснете си ръцете и работете всички за Казанлък, защото след четири години отново хората ще имат възможността да се произнесат!”, с тези думи народният представител Борис Кърчев се обърна към общинските съветници от всички политически групи в новия Общински съвет на Казанлък, които днес положиха клетва.

Депутатът подчерта, че няма да дава оценка за изминалата вече предизборна кампания, но подчерта, че изборът на гражданите е бил показателен за това как да се развива общината в следващите четири години. Близо 60% от имащите право на глас казанлъчани дадоха доверието си на кандидата за кмет трети мандат Галина Стоянова, издигната от ПП ГЕРБ. Най-голям брой казанлъчани подкрепиха и листата с кандидати за общински съветници от ГЕРБ, с което управляващата партия получи 13 мандата. „Този красноречив знак показа, че хората гласуват по съвест и имат очи да видят направеното за тях. Те не се довериха на празни обещания. Всичко онова, което ГЕРБ сме направили в и за тази община, казанлъчани могат да го пипнат и да го ползват. Болшинството граждани се оказаха по-далновидни от някои кандидати за кметове и общински съветници, които упорито смесваха функциите си с тези на Общинския съвет като откриваха, закриваха, ремонтираха еднолично. Всъщност Казанлък прозря, че не може да гласува на тях безконтролно и еднолично управление на цялата община”, подчерта Кърчев. Той припомни, че първият в изборите е призван да търси принципни коалиции и разбирателство в полза на Казанлък, а на втория в състезанието е отредено да бъде критична, градивна и конструктивна опозиция, отново в името на успеха на Общината.

Към представителите на БСП Кърчев се обърна с думите: „Казанлък избра ГЕРБ за първа политическа сила, а на БСП отреди отново мястото на опозиция. Говорите за споделено управление, а бързате да искате председателски постове. Ако правилно разчитате волята на избирателите, то трябва да сте разбрали, че самочувствието на политиците трябва да е подплатено с подкрепата на избирателите”. От трибуната в новия Общински съвет на Казанлък народният представител Борис Кърчев поздрави всички политически партии и местни коалиции за оценката, която получиха от избирателите. “Вярвам, че „Алтернативата на гражданите“, ДПС и представителят на ВМРО в този общински съвет също ще работят за единение на силите в полза на добруването на жителите на Казанлък!”, заяви още Кърчев.

http://youtu.be/9SuZ7C2-YM8

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж