Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Задържан в момент на кражба на дизелово гориво

За времето от 20.00 ч. на 16.08. до 02.00 ч. на 17.08.2007 г. служители от група “Престъпления по пътищата” при ОДП – Стара Загора и РПУ – Казанлък са провели специализирана полицейска операция  за разкриване извършителите на кражби на дизелово гориво в участъка от прохода "Шипка"  до с.Дунавци, общ. Казанлък. При операцията е задържан Н.К. (38) от Шейново в момент на кражба на дизелово гориво от спрял за почивка товарен автомобил с турска регистрация Н.А. е задържан за 24 часа. Работата по издирването на съучастниците му и изясняване на цялостната престъпна дейност на групата продължава

 БМВ се преобърна на 1 км след КПП Изток в посока Стара Загора

На  18.08.2007 г. около  04.00 ч.  по път І-5 от Казанлък за Стара Загора се е  движел  лек автомобил “БМВ”, управляван  от Д.Д. (34) от Казанлък. На около  1км след  КПП – изток, при движение с несъобразена скорост, водачът изгубил  контрол  над  автомобила, който навлязъл в лявата  лента  за  движение, ударил  се в бордюра и се преобърнал в дясното платно. В резултат на удара Д.Д. е получил 5 фрактури на черепа и е настанен в МБАЛ – Стара Загора, с  опасност  за  живота. Пострадала е и пътуващата в автомобила 25-годишна казанлъчанка, която е  получила  сътресение  на  мозъка и е настанена за лечение в МБАЛ – Казанлък, без опасност за живота.

Проверка в питейни заведения

На  16.08. и 17.08.2007г. за времето от 20.00 до 24.00ч. на територията на  община Павел  баня е проведена специализирана полицейска операция, при която са проверени девет питейни  заведения, 18 МПС и 32 лица. За констатирани нарушения са съставени 8 акта. 

Мотопедист без съответна категория изгубил управлението над мотопеда си

На 18.08.2007г. около 22.30 ч. в с.Енина, общ.Казанлък по ул."Хр. Курдов" в посока към с. Горно изворово се е движел мотопед "Пиаджо", управляван от  Л.Н. (33) от Казанлък, без да притежава съответната категория.  При движение с несъобразена скорост на ляв завой, водачът изгубил управление над мотопеда, напуснал пътното платно и паднал на тротоара. В резултат на удара Л.Н., който не е ползвал предпазна каска, е получил  комоцио и охлузни рани по главата. Настанен е за лечение в МБАЛ – Казанлък, без опасност за живота.


41-годишен мъж от Казанлък се е удавил в язовир Копринка

На 18.08.2007г. в 14.50ч. в РПУ – Казанлък  е получено съобщение от ЦСМП за удавено лице в яз. Копринка. При извършената проверка на място е установено, че 41-годишен мъж от Казанлък се е удавил на 300м южно от охраняемата плажна ивица. По случая работи РПУ – Казанлък. 


Огнеборците изгасиха пожар в къща от село Крън

На  18.08.2007 г. около  09.00  ч. в  РСПБЗН – Казанлък  е получено съобщение за пожар в къща на  ул.“Г. Добрев“ в с. Крън, В гасителните действия са участвали трима огнеборци от РС ПБЗН  - Казанлък с един противопожарен автомобил. Пожарът е ликвидиран в 09.40 ч. Унищожени са два килима, две пътеки, шест прозореца, китара, акордеон и дъска за гладене.   Къщата е спасена. Пожарът е причинен от неправилно ползване на нагревателни уреди  

 

 

 

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:



Виж


Какво не видяхте: