Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Виж красотата на Йордания


В рамките на една седмица от 09 до 16 ти март 2020 г. във фоайето на Военния клуб в град Казанлък ще се осъществи изложба. Гражданите и гостите на общината ще имат възможността да разгледат своеобразния фото разказ, посветен на пътешествието на Слим Меседи в Йордания.

Той е доброволец от Република Тунис по проект "Взаимопомощ" на програма "Европейски корпус за солидарност" на сдружение "Младежки център за развитие-Взаимопомощ" и използва всяка възможност за пътуване. Така в началото на тази година посети Йордания, за да ни разкаже за нея в снимки...

В 30 снимки той показва не само историческите забележителности на Йордания, но и различните лица на държавата.

Малко повече за него:
"Казвам се Слим и съм на 23 години  от Тунис. Наскоро завърших бакалавърска степен по специалност "Маркетинг". След университета се преместих в България за доброволчески проект по Европейския корпус за солидарност. Тъй като винаги пътувам с ограничен бюджет и след като проверявам редовно за цените на самолетните билети, реших да осъществя 4-дневно самостоятелно пътуване до Йордания. Пристигнах в Акаба само с 95 евро в мен, бях доста объркан как да избера маршрута си и едва ли съм имал нещо планирано, така че се оставих на течението. Тъй като говоря арабски език, успях да се справя, благодарение на помощта на местни жители. За тази фотоизложба, използвах само моя смартфон  и бих искал да споделя с вас моя личен опит от тази красива страна. Надявам се да ви хареса!

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж