Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Приеха наредба за реда и условията за отпускане на еднократни финансови помощи на граждани на община Казанлък

Общинският съвет в Казанлък прие Наредба № 17 за реда и условията за отпускане  на еднократни финансови помощи на граждани на общината. Този акт е в изпълнение на поетите ангажименти към младите семейства от страна на кмета Галина Стоянова. От 13 април вече за всяко дете, родено от 1 януари 2020 г., родителите ще могат да кандидатстват за отпускане на еднократна финансова помощ под формата на ваучери за закупуване на пелени за еднократна употреба и детски храни в общ размер на 500 лева.

Срокът за подаване на документи е 6 месеца от датата на раждане на детето, за което се кандидатства. За всички деца, родени от 01.01.2020 г. до деня на сключване на договора за избор на изпълнител за изработване и доставяне на ваучери, срокът за подаване на документи за получаване на еднократна помощ също е 6 месеца.

От 13 април имащите право родители могат да подават Заявление – декларация и прилежащите към нея документи всеки работен ден на гише № 2 „Деловодство“ в Център за информация и услуга на гражданите на Община Казанлък.

http://youtu.be/6DezRysEvOw

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: