Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Продължават безплатните уебинари – представяния на техническите университети за кандидат-студенти


Огромен интерес предизвика единствената по рода си досега кампания на бизнеса за привличане на кандидат-студенти в български висши учебни заведения. Чрез нея се предоставя възможност на 9 технически университета и техните филиали да представят своите специалности в рамките на безплатни кратки онлайн презентации. Инициативата „Моето бъдеще като инженер е в България“ е на Дигитална академия Хайкад към фирма Хайкад Инфотех, член на „Клъстер Тракия икономическа зона“.

Кампанията продължава, като тази седмица са подготвени 2 безплатни уебинара. Всеки кандидат-студент може да се регистрира с един клик:

17 юни от 14:00 часа | Представят Техническият университет - Габрово.
За регистрации: https://attendee.gotowebinar.com/register/565017442886347521

18 юни от 15:00 часа | Представят Факултет за германско инженерно обучение и промишлен мениджмънт към Технически университет - София.
За регистрации: https://attendee.gotowebinar.com/register/9131222374935793680

Досега бяха презентирани Технически университет - София, филиал Пловдив, Химикотехнологичен и металургичен университет - гр. София, Русенски университет „Ангел Кънчев“, Университет по хранителни технологии – Пловдив, Факултет „Техника и технологии" – Ямбол към Тракийски университет - Стара Загора.

Предстоящи:

  • Технически колеж – Казанлък, към Технически университет – София - 25 юни от 14:00 часа
  • Техническите специалности в Аграрния университет – Пловдив - 26 юни от 13:30 часа
  • Технически университет – Варна
  • Минно-геоложки университет „Св. Иван Рилски“ – София

Подробна информация за датите и часовете на презентационните дигитални семинари с различните висши учебни заведения интересуващите се кандидат-студенти могат да намерят в сайта на Хайкад Инфотех.

Кандидат-студентите могат да гледат презентациите в канала на Haycad Infotech в YouTube -  /https://www.youtube.com/channel/UCzw5Ty0b3eEkBV9YJNxMEMg/

С инициативата „Моето бъдеще като инженер е в България - популяризация на кандидатстудентска кампания 2020" българският бизнес иска да помогне на университетите в привличането на студенти, които да следват и работят в родината.

 
Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: