Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Промени в движението на ул.“Москва“ в Казанлък за петък 07 август


Във връзка със строително-монтажните дейности по основния ремонт на надлез „Катекс“ и риска от възникване на опасност за сигурността на движението в петъчния ден, 07.08.2020 г., за времето  от 08:00 часа до 17:00 часа със Заповед на Кмета се въвежда временна забрана за обществено ползване на участък от ул.“Москва“. Затворен временно ще остане участъкът от ул. „Москва“ след кръстовището с ул. „Софроний Врачански“, в посока юг-запад до кръстовището с ул. „Съединение“.


За посочения период от време се въвежда временен режим на движение на МПС по обходните улици както следва:
- За движещите се по ул. „Христо Ботев“ на юг към ул. „Москва“ - на ляво по ул. „Земеделска“, в дясно по ул. „Съединение“ и към ул. „Москва“ в посока запад.           
- За движещите се по ул. „Москва“ в посока изток, движението ще се осъществява с отбиване в ляво по ул. „Съединение“ към съществуващата улична мрежа в гр. Казанлък.

Затварянето на пътни участъци в района се налага за опазване живота и здравето на хората и продължаване на ремонтните работи на надлеза. Днес започна монтаж на строително скеле за подмяна на старите корозирали лагери с нови от Италия при стълб 3. Паралелно с това, на повърхността на надлеза се извършва демонтаж на старата ограда и има риск от падащи парчета бетон. Напомняме на пешеходците за периода на строително-монтажните дейности на пътното съоръжение да избягват мястото за преминаване!


Free Joomla Extensions

Промени в движението на ул.“Москва“ в Казанлък за петък 07 август

Промени в движението на ул.“Москва“ в Казанлък за петък 07 август

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: