Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


ДЕКЛАРАЦИЯ от Общинските съветници от ПП „Движение за права и свободи” - гр. КазанлъкЛого - ДПС

ДЕКЛАРАЦИЯ
от
Общинските съветници
от
ПП „Движение за права и свободи” - гр. Казанлък


Ние, общинските съветници от ПП „Движение за права и свободи” - гр. Казанлък, остро възразяваме срещу неверните твърдения от страна на председателя на групата общински съветници от БСП в Общински съвет - Казанлък, целящи насаждането на внушения, с които да се манипулира и заблуждава общественото мнение.Пришиването на ПП „Движение за права и свободи” към която и да било друга политическа формация не е нищо повече от елементарен опит за трупане на политически дивиденти на гърба на Движението.
Не веднъж сме казвали, че анти ДПС риториката е изтъркан, но удобен за мнозина похват, който обаче очевидно за БСП няма давностен срок.

В Общинския съвет в Казанлък общинските съветници от БСП се държат като деструктивна опозиция, което води и до невъзможност да бъде намерен общ език за постигане на диалог. Именно тази липса на конструктивен диалог между общинските съветници на БСП и останалите общински съветници за пореден път води до насаждане на разделение между казанлъчани.

Много често на различни политически формации им се привижда задкулисие, очевидно породено от липсата им на политическа висота и собствена визия за развитието на община Казанлък.
Когато подкрепяме важни за общината позиции, това е подкрепа за всички казанлъчани.

Странно защо тези наши действия се приемат като подкрепа на ГЕРБ и в частност на кмета Галина Стоянова, след като ние винаги сме били национално отговорна партия?!

Нашата безусловна подкрепа за развитие и растеж на община Казанлък не може да се разглежда като подкрепа на една или друго партия! А напротив - точно обратното - като политика на ПП „Движение за права и свободи”. Цялата биография на ПП „Движение за права и свободи” доказва този факт - дори и във времена, когато някой партии не са съществували.

Нека колегите от ляво да не считат, че сме абонирани да носим негативите от лявото и от дясното пространство! Ние винаги сме били отговорни към цялото обществено и в частност към казанлъчани!

29.10.2020 г.

 

coronavirus.bg