Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Два големи проекта на Община Казанлък


В началото на 2021 година ще бъде пуснат новият електробусен обществен транспорт в Казанлък. Кметът Галина Стоянова поясни, че преди това с Общинския съвет трябва да бъдат взети важни решения.

Едното от тях, за цените на билетите и картите, вече е взето. На сесията през месец декември предстои да бъде взето друго решение, което е свързано с три договора, които трябва да бъдат напавени за услугата обществен транспорт и за отдаване под наем на превозните средства, на зарядните станции, на новоизграденото депо на Общинското търговско дружество, което ще упражнява тази дейност.

В навечерието на Коледа надлез „Катекс“ ще бъде пуснат за движение, каза още кметът Галина Стоянова. Тя подчерта, че след като в края на месец юли фирмата избрана за изпълнител е започнала работа, е изпълнила в срок ангажиментите си. Ще има довършителни работи през пролетта на 2021 година, като те ще бъдат само за полагане на основния пласт асфалтова настилка. Към момента е положен само износващият пласт, поради метеорологичните условия, в които се работи.

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: