Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


По искане на Районна прокуратура – Стара Загора съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняем за кражба на пари и вещи

Съдебна палата - Стара Ззагора - есен

По искане на Районна прокуратура – Стара Загора съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо А.А., на 38 г., привлечен като обвиняем за това, че на 2.02.2021 г., в гр. Стара Загора, чрез повреждане на прегради, здраво направени за защита на имот в условията на опасен рецидив,  отнел чужди движими вещи от владението на собственика, без неговото съгласие, с намерение противозаконно да ги присвои - престъпление по чл.196 ал.1 чл.195 ал.1 вр. чл.194 ал.1 вр. чл.29 ал. 1 от Наказателния кодекс.
На 2 февруари 2021 г., в гр. Стара Загора, пострадалата паркирала лекия си автомобил, марка „Хонда“, с чуждестранна регистрация. Тя оставила в купето дамската си чанта с лични вещи. В тъмната част на денонощието, А.А. минал покрай колата и счупил предното ляво стъкло. Той отнел, намиращата се в автомобила дамска чанта, мобилни телефони, портмоне с пари – 120 лева, 40 паунда и 30 евро, златни обици и др.

Обвиняемият А.А. е криминално проявен и осъждан. Изтърпявал е наказания „лишаване от свобода“ ефективно при „строг“ режим.

Районен съд – Стара Загора е преценил, че от събраните по делото доказателства може да се направи обосновано предположение, че А.А. е извършил деянието, за което е привлечен като обвиняем и съществува реална опасност да се укрие или да извърши друго престъпление.

Взетата спрямо А.А. мярка за неотклонение може да се обжалва и протестира пред Окръжен съд – Стара Загора.

Пресцентър на Апелативна прокуратура – Пловдив

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж