Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Окръжна прокуратура – Стара Загора привлече като обвиняем и задържа 64-годишен мъж за причиняване на смърт по непредпазливост след нанесена порезна рана с нож

Съдебна палата - Стара Ззагора - есен

Окръжна прокуратура – Стара Загора привлече като обвиняем Д.Д., на 64 г.,  за това, че на 7 срещу 8 февруари 2021 г., в гр. Стара Загора, причинил смърт по непредпазливост вследствие на умишлено нанесена телесна повреда на пострадалия С.Р., на 62 г., - престъпление по чл. 124 ал. 1 от Наказателния кодекс.
По делото е установено, че на 7 срещу 8 февруари 2021 г., обвиняемият  Д.Д. и пострадалият С.Р. били в едно и също жилище, където употребили алкохол. Те се скарали и Д.Д. нанесъл порезна рана с нож в областта на ръката на С.Р.  След това обвиняемият оставил пострадалия в съседна стая и по-късно установил, че е починал.  Бил е подаден сигнал в полицията.

По делото се извършват процесуално-следствени действия - разпити на свидетели, назначена е съдебномедицинска експертиза и др.

Обвиняемият Д.Д. е задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Предстои Окръжна прокуратура – Стара Загора да внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо него.

Пресцентър на Апелативна прокуратура – Пловдив

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж