Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Криминалната хроника за 02.04.2021

РПУ, ПОЛИЦИЯ

Бързи производства:
На 01.04.2021 г. в РУ - Казанлък е образувано бързо производство за престъпление по чл.345 срещу 31-годишен мъж от с. Александрово, общ. Павел баня, затова че на същата дата, около 17:35 ч., в с. Александрово, е управлявал нерегистриран мотоциклет. Водачът е задържан за срок до 24 часа.


На 24.03.2021 г., около 22:00 ч., в гр. Стара Загора, на ул. "Христо Ботев", от служители на Второ РУ - Стара Загора е извършена проверка на 34-годишен мъж от гр. Стара Загора, в хода на която е установено, че същият държи в себе си 12 полиетиленови пликчета, съдържащи бяло кристалообразно вещество - метамфетамин, общо 5,08 гр. Образувано е бързо производство за извършено престъпление по чл. 354а от НК.

На 24.03.2021 г., около 00:50 ч., в гр. Стара Загора, в близост до бившия завод "Берое", от служители на Второ РУ - Стара Загора е извършена проверка на 25-годишен мъж от гр. Стара Загора. Намерени са и са иззети две топчета суха зелена тревиста маса - марихуана, общо 4.2 гр. Образувано е бързо производство за извършено престъпление по чл.354а от НК.

Пътнотранспортни произшествия:

На 31.03.2021 г. в РУ - Гълъбово е получено съобщение за настъпило ПТП между лек автомобил и влак в района на неохраняван ЖП прелез на пътя за с. Априлово, общ. гр. Гълъбово. На място е установено, че около 17.30 ч. на същата дата 57-годишна водачка на л.а. „Шевролет“ не се е съобразила с пътната сигнализация на ЖП прелеза и се е блъснала странично в преминаващ товарен влак, управляван от 58-годишен машинист. В следствие на удара жената е получила счупване на шиен прешлен. Настана е за лечение в УМБАЛ - Стара Загора, без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

На 01.04.2021 г., около 07:40 ч., в гр. Стара Загора, по ул. "Княз Александър Батенберг", се е движил мотоциклет "Сузуки", управляван от 24-годишен мъж. При потегляне водачът изгубил контрол над управлението на мотоциклета, който се блъснал в изчакващ на червен сигнал на светофарна уредба л.а. "Тойота", управляван от 28-годишен мъж. В следствие на удара водачът на мотоциклета е получил фрактура на подбедрицата на левия крак. Настанен е за лечение в УМБАЛ - Стара Загора, без опасност за живота.
Водачите са тествани за употребата на алкохол, като пробите са отрицателни. Образувано е досъдебно производство.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж