Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Криминалната хроника за 12.05.2021


Започнати бързи производства:
Бързо производство по чл.354а, ал.3, т.1 от НК е образувано срещу 35-годишен мъж от Казанлък. На 04.05.2021 г. около 21:25 ч., при обиск у него е открито бяло кристалообразно вещество. Според заключението на експертизата то е метамфетамин с тегло 1,44 г. Мъжът е задържан в полицейския арест.


На 07.05.2021 г. в с. Обручище, общ. Гълъбово, пътни полицаи предприели проверка на  22-годишен мъж от гр. Гълъбово, който пътувал в л.а. "Фоксваген". У него те открили полиетиленово пликче с 1,21 гр. зелена изсушена листна маса, дала характерната реакция на марихуана при извършената експертиза. Срещу мъжа е образувано бързо производство по чл.354а от НК.

Разкрити престъпления:
В резултат на упорито разследване са установени авторите на кражба на златен синджир и сумата от 3000 лв.  от частен дом в с. Паничерево. След подадения на 30 април сигнал за извършеното престъпление е извършен оглед на място и образувано досъдебно производство по чл.194, ал.1 от НК. В хода на предприетите оперативно-издирвателни действия криминалистите влезли в дирите на извършителите на деянието - 25-годишен  жител на с. Ягода и 18-годишен от с. Паничерево. Те са задържани за срок до 24 часа, а работата по документирането на случая продължава под наблюдението на прокуратурата.

Вчера към 09:10 ч. във  Второ РУ-Стара Загора е получен сигнал за извършваща се кражба от строителен обект в гр. Стара Загора. Незабавно към адреса били насочени полицейски служители, които установили на място извършителя - 35-годишен от  Димитровград. При претърсване на автомобила му са иззети две торби с лепило за изолационни плочи. Срещу него е образувано бързо производство  по чл.195, ал.1, т.4 от НК.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: