Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

ОБЩИНА КАЗАНЛЪК ОТБЕЛЯЗА 17 МАЙ – ДЕНЯТ НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ

По случай Деня на българския спорт Община Казанлък организира поредица от спортни събития за всички възрасти през изминалите почивни дни.  

За спортния празник Община Казанлък и СКА "Пендарева" организираха Ден на отворените врати по различни видове спорт за деца, юноши и възрастни. В рамките на съботния и неделния ден се проведоха безплатни тренировки на стадион "Севтополис" от клубовете по: йога от център "Оренда", лека атлетика за деца - СКА "Пендарева", Волейболен клуб "Казанлък",  Клуб по борба "Казанлък", смесени бойни изкуства с "Брадърс ММА", Спортен клуб по таекуондо "Екстрийм", Футболен клуб "Розова долина",  Zumba за деца и Strong Nation с Гери, Кондиционна тренировка и "Табата" -  Спортен клуб "Атлетик", смесени бойни изкуства с "Аргус" ММА.

Ден на отворените врати имаше и в клубовете по художествена гимнастика "Розова долина", клуб по карате "Шори Доджо", басейн "Антим СПОРТ", Клуб по екстремни спортове "СЕЛТ".

Спортните демонстрации преминаха при изключително голям интерес, донесоха много вълнение и усмивки у всички участници. Благодарим на всички, които се включиха в инициативата! Надяваме се събитието да се превърне в традиция! Бъдете здрави и продължавайте да прославяте Казанлък със своите успехи!

Честит празник на всички, които са избрали спорта да бъде техен начин на живот!

Честит празник на българския спорт!


 

Казанлък инфо:


Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: