Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Криминалната хроника за 03.06.2021

Започнати бързи производства:
Бързо производство по чл.343б, ал.3 от НК е започнато в РУ-Казанлък на 2.06.2021 г. по случай, при който 27-годишен мъж от гр. Казанлък е установен да управлява л.а. "Ауди“ след употреба на наркотично вещество, според данните от техническото средство. Проверката е извършена от полицейски екип в района на град Казанлък. Мъжът е задържан в РУ-Казанлък за срок до 24 часа.


Вчера,  в сектор „Пътна полиция“ е образувано бързо производство по чл.343б от НК, след като 52-годишен от с. Могила, община Стара Загора шофирал след употреба на алкохол. Лекият автомобил, управляван от него, бил спрян за проверка към 16:05 часа в областния град. При теста на водача с техническо средство, апаратът отчел наличие на алкохол. Мъжът е задържан в полицейския арест за срок до 24 часа, а работата по документирането на случая продължава.

По-характерни престъпления:
Досъдебно производство по чл.195, ал.1 от НК е образувано в РУ-Казанлък вчера след получено съобщение за извършена кражба от имот в град Крън. По данни на потърпевшите, за времето от 12 часа на 9.05.2021 г. до 11 часа на 2.06.2021 г. от дома им били отнети два телевизора, въздушна пушка, моторен тример за косене на трева, ъглошлайф, бормашина  и други вещи.

Сигнал за кражба е подаден вчера във Второ РУ-Стара Загора. По данни на собствениците, в нощните часове срещу 2 юни от жилището им в областния град е извършена кражба на сумата от 200 лв.,ръчен часовник, три мобилни мобилни телефона и дреха. По случая е образувано досъдебно произвоство по чл.194 ал.1 от НК.

Пътнотранспортни произшествия:
Вчера, към 9.43 часа, по път в землището на община Стара Загора, лек автомобил, управляван от 21-годишен мъж от Гълъбово се отклонил вдясно от пътното платно,и се ударил в дърво. Заради получените от удара травми, водачът е настанен е за лечение в болнично заведение, без опасност за живота. Мъжът бил тестван за употреба на алкохол,  резултат е отрицателен. Извършен е оглед на местопроизшествието. Образувано е досъдебно производство по 343, ал. 1, б. "б"  от НК. 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: