Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Криминалната хроника за 10.06.2021

Започнати бързи производства:
В РУ - Казанлък е започнато бързо производство по чл. 345, ал. 2 и чл. 343в, ал. 2 от НК срещу 22-годишен неправоспособен водач. Вчера, около 18.45 часа, той бил засечен в с. Тулово да управлява нерегистриран мотоциклет. Нарушителят е задържан за срок до 24 часа.

Разкрити престъпления:
Наркотични вещества иззеха служители на РУ - Казанлък. В хода на специализирана полицейска операция е извършено претърсване в имот в Крън, общ. Казанлък, обитаван от 30-годишен мъж. Намерени и иззети са 21,96 г суха, зелена тревиста маса – марихуана, видно от изготвената експертиза, и пликче с бяло прахообразно вещество – 0,19 г метамфетамин. Образувано е бързо производство по чл. 354а, ал. 3, т. 1 от НК. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

По-характерни престъпления:

На 09.06.2021 г. в РУ-Казанлък 42-годишен мъж сигнализирал, че предишния ден около обяд, на улица в града, е бил откраднат портфейла му със 795 лева, 130 евро, лични документи и кредитна карта. Работата по образуваното досъдебно производство по чл. 194, ал. 1 от НК продължава.

По сигнал за кражба на електрическа тротинетка работят полицейски служители от Първо РУ - Стара Загора. По данни на собствениците, посегателството е извършено в нощта срещу 9 юни от остъклено пространство пред апартамента им в областния град. Образувано е досъдебно производство по чл. 194, ал. 1 от НК.

Досъдебно производство по чл. 216, ал. 1 от НК е образувано във Второ РУ - Стара Загора. Вчера 42-годишен местен жител сигнализирал за счупени стъкла на два леки автомобила “Тойота”, негова собственост. Работата по случая продължава.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж