Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Криминалната хроника за 08.07.2021

Започнати бързи производства:
Бързо производство по чл.343 б, ал.3 от НК е образувано в  РУ –Казанлък срещу неправоспособен 25-годишен жител на гр. Крън. Вчера той бил засечен в град Казанлък да управлява мотоциклет, след употреба на наркотични вещества, установено с техническо средство. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Вчера в сектор „Пътна полиция“ е започнато бързо производство по чл. 343б ал. 1 от НК срещу 58-годишен старозагорец. На 07.07.2021 г. на  път ІІІ 503 в с. Бяло поле, общ. Опан, управлява л.а. "Форд". Проверка с дрегер показала, че водачът се е качил зад волана след употреба на алкохол. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Разкрити престъпления:
21-годишен от Търничени е установен и задържан за 24 часа от криминалисти в РУ-Казанлък. Незабавните оперативно-издирвателни действия били предприети по сигнал получен в полицията на 04.07.2021 г., че неизвестно лице след като е заплашило 12-годишно дете е отнело мобилния му телефон в град Павел баня. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 198, ал. 1 от НК.

Криминалисти от старозагорското Първо РУ са установили и задържали 20-годишен мъж. Оперативно-издирвателните действия били предприети по сигнал получен в полицията на 23-ти май. От 30-годишен мъж след употреба на физическа сила   е била отнета чанта с намиращи се в нея лични документи, мобилен телефон и портфейл с пари. По случая е образувано досъдебно производство по  чл. 198, ал. 1 от НК.

Други:
На 07.07.2021 г., в 07.54 ч., в РУ-Казанлък е получено съобщение за намерено тяло на жена в къща в с. Бузовград. Извършен е оглед. Образувано е досъдебно производство по чл. 115  от НК. Работата по случая продължава.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: