Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Криминалната хроника за 13.07.2021

Започнати бързи производства:
Бързо производство по чл.343б, ал.3 от НК е започнато в РУ-Казанлък срещу 28-годишен казанлъчанин, затова че около 00.40 ч. на 13.07.2021г. в гр. Казанлък, управлявал л.а. "Фолксваген", след употреба на наркотични вещества, установено с техническо  средство. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.


На 11.07.2021 г. около 02.20 ч. в гр. Стара Загора екип на сектор “Пътна полиция” спрял за проверка л.а."Дачия", управляван от 63-годишен старозагорец. Проверка с дрегер показала, че мъжът се е качил зад волана след употреба на алкохол. Образувано е бързо произвоство по чл. 343б, ал.1 от НК. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Разкрити престъпления

Вчера в старозагорското Второ РУ е  получен сигнал, че неизвестно лице е извършило кражба от сграда в Стара Загора. По данни на потърпевшите са отнети пет метални стола, метални тръби и метална решетка. В резултат на незабавните оперативно-издирвателни действия е установен извършителят на деянието – 33-годишен старозагорец. По случая е образувано бързо производство по чл.195, ал.1, т.3 от НК. 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: