Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Криминалната хроника за 20.07.2021

Започнати бързи производства:
Бързо производство по чл.343б, ал.2от НК е започнато в сектор “Пътна полиция” срещу 62-годишен старозагорец. На 12.07.2021г. мъжът бил засечен от полицейски екип да управлява л.а. “Ситроен” след употреба на алкохол, след като е осъден с влязла в сила присъда за същото деяние.

Бързо производство по 343б, ал.3 и чл.354а, ал.3, т.1 от НК е започнато в Сектор „Пътна полиция“ срещу 29-годишен старозагорец, затова че около 21.20 ч. на 19.07.2021г. в гр. Стара Загора, управлявал мотоциклет “Ямаха” след употреба на наркотични вещества, установено с техническо средство. По време на проверката станало ясно, че мъжът държал високорисково наркотично вещество-канабис. Той е задържан за срок до 24 часа.

По-характерни престъпления:

На 19.07.2021 г., в 04:40 ч., в Първо РУ-Стара Загора е получен сигнал за пожар на леки автомобили, паркирани на  паркинг в областния град. На място е установено, че пожарът е възникнал от л.а."Фолксваген", който е изгорял напълно. Огънят е засегнал и паркирани в близост пет леки автомобили. Изгорели са задните половини на л.а. "Фолксваген" и л.а. „Опел“, както и лява страна на л.а."Форд". Със стопени мигачи и брони са л.а."Мерцедес" и л.а. "Шкода“. По случая е образувано досъдебно производство по чл.330, ал.2 от НК.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: