Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Криминалната хроника за 29.07.2021

Започнати бързи производства:
На 28.07.2021 г. в РУ-Казанлък е образувано бързо производство по чл. 343в, ал. 2 от НК срещу 32-годишен жител на с. Енина. На същата дата, около 23:00 часа, в с. Енина, той бил засечен от полицейски екип да управлява л.а. "Ауди". В хода на проверката униформените установили, че мъжът управлявал лекия автомобил без СУМПС в едногодишния срок от наказването му по административен ред за управление на моторно превозно средство без съответното свидетелство. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.


Бързо производство по чл.343в, ал. 2 от НК е започнато в РУ-Раднево вчера, срещу 20-годишен радневец, затова че на същата дата, в 22.05 ч., в гр. Раднево, е управлявал  л.а. "БМВ" без да притежава СУМПС. Водачът е задържан за срок до 24 часа.


Пътнотранспортни произшествия:
Вчера към 09:20 ч. по път III-608, в с. Средно Градище, общ. Чирпан, е възникнал пътен инцидент между л.а. "Ситроен", управляван от неправоспособен 17-годишен водач, и л.а."Форд", шофиран от 44-годишен мъж. Според първоначалната информация от удара пътувалата в л.а. „Ситроен“ 18-годишна жена е получила фрактура на долната челюст. Обслужена е амбулаторно и е освободена без опасност за живота.  Водачите са тествани за употреба на алкохол, резултатът е отрицателен. Образувано е досъдебно производство по чл.343,ал.1,б."б"от НК.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж