Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Криминалната хроника за 03.09.2021

Започнати бързи производства:
На 02.09.2021 г. в РУ-Чирпан е започнато бързо производство по чл.343б, ал.1 от НК срещу 28-годишен чирпанлия, неправоспособен водач, затова че на същата дата около 21.45ч., в с. Свобода, е управлявал л.а."Мерцедес'', след употреба на алкохол, установено с техническо средство. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.  


По-характерни престъпления:
Вчера в РУ-Гълъбово е образувано досъдебно производство  по чл. 355, ал.2 от НК, срещу 19-годишен мъж, затова че не е изпълнил предписание за поставяне под карантина, с което са нарушени мерки, издадени против разпространението или появата на заразна болест.

Пътнотранспортни произшествия:

На 02.09.2021 г. около 06.00 ч. по път II-66, 120 км е настъпил пътен инцидент, при който л.а."Мерцедес" напуска пътното и се удря в крайпътно дърво. По първоначална информация от удара водачът е получил хематом на гръбначен стълб, настанен е за лечение в болнично заведение без опаснот за живота. Тестван е за употреба на алкохол, резултатът е отрицателен. В РУ- Чирпан е образувано  досъдебно производство по чл.343, ал.1, бук.б, от НК.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж