Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Казанлъшка организация сред първите в страната с два знака за качество от Европейската комисияКазанлъшката организация „Младежки център за развитие-Взаимопомощ” е една от малкото организации, които получи знак за качество от Европейската комисия по програма „Еразъм+” за организиране на проекти.Това не е първото отличие на организацията, тъй като тя вече има знак за качество получен и по програма „Европейски корпус за солидарност” за приемане и изпращане на доброволци. Организацията вече има и  осъществени 5 проекта-2 обмена и 3 обучителни курса, както и по няколко ДОБРОВОЛЧЕСКИ проекта.
Сдружението притежава награда за качество от Центъра за развитие на човешките ресурси за успешен младежки обмен през 2016 г., както и има два стратегически проекта по "Еразъм+".

В периода 30.04-08.05.2022 г. организацията ще осъществи обучение за младежки работници „Заеми се, наеми се.”, финансирано по програма „Еразъм+”, което ще се осъществи в партньорство с Международен младежки център - Стара Загора. В него ще вземат участие представители на 9-те държави Швеция, Гърция, Румъния, Полша, Испания, Чехия, Португалия, България и Северна Македония.

В момента организацията работи по програма „Европейски корпус за солидарност” с дългосрочни доброволци в Казанлък по проект „Зелена Европа” за 10 месеца и очаква още краткосрочни доброволци по проект „По-Зелена Европа” за организиране на традиционния еко фестивал.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж